Siemens SN636X01GE iQ300 – Inbouw Vaatwasser (De Driesprong) ☆☆☆☆

Siemens SN636X01GE iQ300 - Inbouw Vaatwasser in De Driesprong

Volledig integreerbaar | Breedte: 59,8 cm | Laadvermogen 12 couverts

Deze Siemens SN636X01GE iQ300 – Inbouw Vaatwasser is voor mensen die hoge eisen stellen aan hun apparatuur. Voor vele jaren aan glanzende vaat, door degelijke Duitse kwaliteit van Siemens!

infoLight: projecteert de status op de grond

De vaatwasser projecteert een blauw lichtpunt gedurende het programma. Wanneer de projectie op de vloer te zien is, betekent dit dat het programma nog actief is. Bij het verdwijnen van de projectie kun je de vaatwasserdeur openen.
Siemens infolight

varioSpeedPlus: drie keer zo snel spoelen en drogen.

Als je op de varioSpeedPlus-knop drukt, wordt de benodigde tijd met 66% verkort. De nieuwe, verkorte tijdsduur, is meteen op het display te zien. Hierdoor is je vaat altijd in de kortste tijd schitterend schoon en droog.
Siemens varioSpeedPlus

Zeer energiezuinig

Deze Siemens spoelt zeer efficiënt, wat je kunt zien aan het A++ energielabel. Dit is het één na zuinigste label, wat betekent dat je jaarlijks zo’n twee tientjes bespaart ten opzichte van label A+, maar nog stukken meer ten opzichte van vaatwasseren uit eerdere generaties.
Siemens koelenvriezen energieklasse aa

varioFlex-korven

Naast drie opklapbare en deelbare etagères bezit de bovenkorf twee neerklapbare bordenhouders. In de onderkorf bevinden zich eveneens twee neerklapbare bordenhouders. Beide zijn voorzien van grepen om ze gemakkelijk naar voren te halen. De bovenkorf kan bovenden met rackMatic in drie hoogtes worden versteld.
Siemens varioFlex-korven

Levenslange garantie tegen waterschade: stroomloze aquaStop®-beveiliging

Het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van de vaatwasser.
Siemens aquaStop wasmachine

Gebruik de volle kracht van het vaatwasmiddel: doseerAssistent

Special ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat je altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.
Siemens doseerassistent

Meer flexibiliteit bij het inladen: de in hoogte verstelbare bovenkorf.

Vele vaatwassers van Siemens hebben een in hoogte verstelbare bovenkorf voor flexibel inruimen van het grotere vaatwerk. Of je nu bovenin hoge glazen wilt plaatsen of onderin grotere borden, je kun je vaat gemakkelijk kwijt door de hoogte van de bovenkorf te verstellen.
Siemens rackMatic korf

Zacht boven, hoge druk onder: de intensiveZone.

Als u de intensiveZone kiest, wordt de druk van het sproeiwater verhoogd voor de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf verandert het programma niet en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen.
Siemens intensivezone

Zacht, veilig, schoon: het glasbeschermingsssyteem

Het glasbeschermingsssyteem – opgebouwd uit glasbeschermingstechnologie, een speciaal zacht programma en een warmtewisselaar – wast uw glaswerk met uiterste zorg.

Optimale afwasresultaten met één druk op de knop: de automatische programma’s van Siemens.

Als u de Auto programma-knop indrukt, controleert de aquaSensor de vuilgraad van het spoelwater en past de temperatuur en de benodigde hoeveelheid water aan.

infoLight

De vaatwasser projecteert een blauw lichtpunt gedurende het programma. Wanneer de projectie op de vloer te zien is, betekent dit dat het programma nog actief is. Bij het verdwijnen van de projectie kun je de vaatwasserdeur openen.

De beste service van Siemens

Kies je voor een Siemens product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Siemens, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Siemens is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook telefonisch. Siemens is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 – 424 40 20.Siemens huishoudelijk service

Technische informatie:

Algemene informatie:
Energie-efficiëntieklasse: A++
Capaciteit: 12 maatcouverts
6 Programma’s: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Glas 40 °C, 1h 65 °C, Voorspoelen
3 Speciale functies: varioSpeed Plus, intensiveZone, extraDroog
MachineCare – kuipreiniging
doseerAssistent
aquaSensor, Beladingssensor
Automatische herkenning van het reinigingsmiddel
Warmtewisselaar
Glasbeschermingssysteem

Design:
Bediening aan bovenzijde
Blauw InfoLight
Kleur van display: blauw / wit

Comfort / Zekerheid:
Zilverkleurige korf
In hoogte verstelbare bovenkorf met rackMatic (3 standen)
Neerklapbare bordenhouders bovenkorf (2x)
Neerklapbare bordenhouders onderkorf (4x)
Variabele bestekkorf in onderste korf
Elektronische voorprogrammering 1-24 uur
Digitale resttijdindicatie
Elektronische indicatie zout
Akoestisch signaal programma-einde
easyLock deursluiting
iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur
aquaStop met garantie

Technische specificaties:
Verbruik in ​Eco 50°C programma: 258 kWh / 2660 liter per jaar
Droogefficiëntieklasse: A
Geluidsniveau: 46 dB(A) re 1 pW
Kuipmateriaal: Roestvrij staal/Polinox
Inbouwmaten (hxbxd): 815-875 x 600 x 550 mm
Aansluitwaarde: 2000-2400 W
varioFlex korven (EAN code: 4242003768280 aquaStop: levenslang waterschade garantie) (ID: 9200000069026740 Siemens) Ga je binnenkort ook terug klus gerief bestellen in De Driesprong ? Siemens SN636X01GE iQ300 - Inbouw Vaatwasser in De Driesprong

Shoppen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw item “Siemens SN636X01GE iQ300 – Inbouw Vaatwasser” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante electronics Inbouw vaatwassers in de streek van Westland (Nederland).

Winkels in Westland

Er zijn verschillende opties om items te vinden in De Driesprong.


Er bestaan veel winkels nabij Westland.

Misschien kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal:bol !! skijar.nl Siemens SN636X01GE iQ300 - Inbouw Vaatwasser in De Driesprong