MELITTA CAFFEO PASSIONE SST Volautomatische espressomachine F540-100 (Schoordijk) ☆☆

MELITTA CAFFEO PASSIONE SST Volautomatische espressomachine F540-100 in Schoordijk

Type melkopschuimer: Automatisch met slangetje | 1,2 liter

Het compacte wonder voor vers koffiegenot
Geniet van versgezette koffie in een nieuw, compact formaat: de nieuwe Melitta® Caffeo® Passione® met het speciale Melitta®Best Aroma System.
Ook wat variatie betreft, maakt de Caffeo® Passione® indruk: met de handige Auto Cappuccinatore bereidt u in een handomdraai alle koffiespecialiteiten met melk.

Best Aroma System
De Aromasafe┬« dichting op het bonenreservoir zorgt ervoor dat de verschillende smaken en aroma’s van de koffiebonen nog beter worden beschermd. Met de Bean to Cup-functie wordt alleen de nodige hoeveelheid koffiebonen gemalen. Vervolgens wordt onmiddellijk een kopje heerlijk verse koffie gezet. Het unieke voorbesprenkelings- en extractieproces garandeert dat de koffiesmaak perfect tot ontplooiing komt.

Compacte en moderne vormgeving
De Caffeo® Passione® zet een nieuwe maatstaf op het gebied van compactheid. De kubusvorm is een lust voor het oog en is bovendien zo compact dat er wel overal een ideaal plaatsje voor te vinden is.

Eenvoudige bediening
Het intuïtieve bedieningspaneel met geïntegreerd symbolendisplay is herleid tot de essentie en is heel gemakkelijk te gebruiken. Kies de kopjesgrootte met de drie voorgeprogrammeerde productknoppen (klein, middelgroot en groot).

Auto Cappuccinatore
De handige Auto Cappuccinatore staat garant voor perfect melkschuim. Maar hij doet meer dan dat: u kunt er ook water of melk mee opwarmen voor een heerlijk kopje chocolademelk of thee.

In de hoogte verstelbare koffie-uitloop
De uitloop van de CAFFEO® Passione® is traploos instelbaar en geschikt voor glazen en kopjes tot 13,5 cm hoog. (EAN code: 4006508212774 ) (ID: 9200000078771433 Melitta) Ga je zo meteen ook opnieuw parfum bestellen in Schoordijk ? MELITTA CAFFEO PASSIONE SST Volautomatische espressomachine F540-100 in Schoordijk

Samen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “MELITTA CAFFEO PASSIONE SST Volautomatische espressomachine F540-100” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele �,� tot 100 euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics Volautomatische espressomachines in de streek van Cranendonck (Nederland).

Online in Cranendonck

Er zijn verschillende manieren om deals te vinden in Schoordijk.


Er bestaan tal van shops nabij Cranendonck.

Meestal wil je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl MELITTA CAFFEO PASSIONE SST Volautomatische espressomachine F540-100 in Schoordijk