Apple iPad Mini 4 – 128GB -WiFi + Cellular (4G) – Spacegrijs/Grijs (Wolfswinkel) ☆

Apple iPad Mini 4 - 128GB -WiFi + Cellular (4G) - Spacegrijs/Grijs in Wolfswinkel

iOS 9.0 | 7.9 inch scherm | WiFi|4G | 128 GB geheugen

De Apple iPad Mini 4 is de nieuwste iPad Mini. Met een snellere motor en betere camera’s in een nog dunner design.

Apple iPad Mini 4 met 4G

Dit is de Apple iPad Mini 4 met 4G functionaliteit. Dat betekent dat er ruimte is voor een simkaart met mobiel internet, deze wordt niet standaard meegeleverd. In de Apple iPad Mini 4 past een nano simkaart. Dat is de kleinste simkaart tot nu toe.

Apple iPad Mini 4: Design

De Apple iPad Mini 4 is iets kleiner dan een A5 papiertje en slechts 6.1 mm dun. Dit is 18% dunner dan de Apple iPad Mini 3.

Apple iPad Mini 4: Snelheid

Apps worden steeds zwaarder en Apple speelt daarop in met een nieuwe A8 chip waar de Apple iPad Mini 3 het nog moest doen met een A7 chip. Het verschil? De processor is 30% sneller en de grafische weergave is met 60% versneld. Dit merk je in apps en games, maar ook wanneer je video’s en foto’s bewerkt.

Apple iPad Mini 4: Camera

De camera van de Apple iPad Mini 4 heeft 8 megapixels in plaats van 5. Daarnaast is de sensor van de camera verbeterd waardoor de camera meer licht kan opvangen. Het resultaat? Betere foto’s, ook bij weinig licht.

Dit geldt niet alleen voor de camera aan de achterkant. De frontcamera heeft hetzelfde aantal megapixels als die van de iPad Mini 3 (1.2), maar met de verbeterde sensor die ook aan de achterkant te gebruikt is. Dus ook je selfies en videocalls hebben een betere kwaliteit.

Apple iPad Mini 4: FaceTime

Videobellen is erg gemakkelijk met de Apple iPad Mini 4. Dit kan via Skype of via FaceTime. Hiermee kun je videochatten met iedereen die een iPhone of iPad heeft. De enige kosten die hier aan zijn verbonden, zijn die van je dataverbruik. (EAN code: 0888462376013 ) (ID: 9200000049648773 Apple) Zal je zo meteen ook terug make up bestellen in Wolfswinkel ? Apple iPad Mini 4 - 128GB -WiFi + Cellular (4G) - Spacegrijs/Grijs in Wolfswinkel

Winkelen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw bestelling “Apple iPad Mini 4 – 128GB -WiFi + Cellular (4G) – Spacegrijs/Grijs” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen zijn gevarieerd een paar euro’s tot honderden euro 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics Tablets in de regio van Son en Breugel (Nederland).

Bestellen? in Son en Breugel

Er zijn veel manieren om artikelen te bestellen in Wolfswinkel.


Er bestaan veel shops nabij Son en Breugel.

Misschien wil je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.skijar.nl Apple iPad Mini 4 - 128GB -WiFi + Cellular (4G) - Spacegrijs/Grijs in Wolfswinkel