Apple iPhone 6 – 64GB – Zilver (Odoornerveen) ☆☆

Apple iPhone 6 - 64GB - Zilver in Odoornerveen

Simlockvrij | iOS 9.0 | 4.7 inch scherm | 64 GB geheugen

De Apple iPhone 6 is groter, dunner, krachtiger en ongekend energiezuinig. Apple heeft deze tegenstrijdigheden samengebracht in de nieuwe generatie iPhones: de iPhone 6.

Deze Apple iPhone 6 (zilver, 64GB) is simlockvrij, dus je kunt hem los kopen en je eigen simkaart en telefoonnummer blijven gebruiken, let er wel even op dat je de juiste maat simkaart hebt, namelijk een nano-SIM (het kleinste formaat).

Apple iPhone 6 zilver met 64 GB opslaggeheugen

De Apple iPhone 6 zilver heeft een witte voorkant en een zilveren zij- en achterkant. Het randje van de knop aan de voorkant van de iPhone 6 schitterd ook in het zilver. Het geheugen van de Apple iPhone 6 is niet uit te breiden, maar met 64GB opslaggeheugen kun je wel even vooruit. Je kunt ongeveer 12 duizend liedjes of foto’s opslaan. Denk er wel aan dat de apps die je downloadt ook gebruik maken van datzelfde opslaggheugen. Mocht je toch niet genoeg hebben aan 64GB dan kun je foto’s en andere bestanden gemakkelijk opslaan in de cloud met je eigen Apple iCloud account.

Apple iPhone 6: wat is nieuw?

Het tijdperk van de hoekige iPhones is (letterlijk) afgerond. Het eerste wat opvalt aan het nieuwe iPhone 6 design zijn de ronde hoeken en hoe deze naadloos aansluiten op het Retina HD-display. Apple heeft de iPhone 6 zo ontwikkeld dat hardware en software in perfecte harmonie samengaan.

Apple iPhone 6: het scherm

Het scherm van de Apple iPhone 6 is met 4.7 inch een stuk groter dan de 4.0 inch van de iPhone 5s. De resolutie is ook sterk verhoogd naar 1334 x 750 pixels. Dankzij de hoge resolutie, groter contrast en bredere kijkhoek is het scherm van de Apple iPhone 6 erg prettig om naar te kijken.

Apple iPhone 6: ongekend krachtig

Met de A8-chip en 64-bits architectuur is de Apple iPhone 6 ongekend krachtig en heeft totaal geen moeite met het aansturen van het grote scherm. De presentaties van de processor zijn tot 50x sneller en de grafische prestaties van de Apple iPhone 6 zijn wel tot 84x sneller dan die van zijn voorgangers. Wat betekend dit voor jou? Jij kan moeiteloos multitasken, optimaal genieten van alle apps die beschikbaar zijn in de appstore en zelfs processorintensieve games spelen.

Apple iPhone 6: iOS 8

De Apple iPhone 6 draait op iOS 8, het nieuwste besturingssyteem van Apple. Deze zit boordevol voorzieningen voor een nog betere gebruikerservaring. De nieuwe functies veranderen de manier waarop je berichten verstuurt, foto’s bewerkt en je conditie bijhoudt. Goed nieuws voor app ontwikkelaars, je kan nu dieper in het systeem doordringen om functionaliteit van iOS 8 in hun eigen apps te integreren. iOS 8 geeft je een gebruiksvriendelijke basis en met de keus uit meer dan een miljoen apps richt jij jouw nieuwe Apple iPhone 6 helemaal naar eigen keus in.

Apple iPhone 6: de camera

De Apple iPhone 6 heeft een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 2.1 megapixelcamera aan de voorkant. Dit zijn geen hele hoge getallen, maar voor een kwalitatief goede foto draait het niet alleen om het aantal megapixel. Apple gebruikt technologie om de foto’s nog beter te maken. De camera kan sneller scherpstellen dankzij Focus Pixels en dankzij de automatische beeldstabilisatie zien je video’s er professioneler uit.

Daarnaast heeft de Apple iPhone 6 veel mogelijkheden voor je foto’s en video’s nadat je ze gemaakt hebt. Zo kun je filmpjes sneller of juist langzamer af laten spelen. Kun je foto’s bewerken tot kunstwerken en leert jouw Apple iPhone 6 gezichten herkennen. Leg vrienden, familie en memorabele momenten vast en je iPhone onthoudt wie er op staat en waar de foto genomen is. Een foto album maken was nog nooit zo makkelijk.

Apple iPhone 6: de wereld van Apple

Apple producten werken naadloos met elkaar. Dankzij iCloud kun je foto’s en video’s direct uploaden naar de cloud en heb je altijd een back up. Wil je na (of tijdens) je foto’s laten zien op je iPad, MacBook of AppleTV? Log in met je iCloud account en je hebt toegang tot al je albums en bestanden. (EAN code: 0888462064392 ) (ID: 9200000032845756 Apple) Zal je straks eveneens terug parfum kopen in Odoornerveen ? Apple iPhone 6 - 64GB - Zilver in Odoornerveen

Shoppen in Drenthe

Meestal wordt jouw item “Apple iPhone 6 – 64GB – Zilver” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. Prijzen lopen uiteen enkele euro tot 100 euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Smartphones in de streek van Borger-Odoorn (Nederland).

Bestellen? in Borger-Odoorn

Er zijn verschillende manieren om koopwaar te vinden in Odoornerveen.


Er bestaan veel shops nabij Borger-Odoorn.

Vaak wil je het ook online aanschaffen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl Apple iPhone 6 - 64GB - Zilver in Odoornerveen