Zemi Aria – Zwart (Molenhoek) ☆☆

Zemi Aria - Zwart in Molenhoek

Bluetooth | Wifi | Accuduur: tot 2 uur

ZEMi Aria Airplay & Bluetooth Speaker

Not just a speaker
Is het een design item? Is het een speaker? De ZEMi Aria is het beste van beide! Dit fraai staaltje audio is het resultaat van een samenwerking tussen twee topontwerpers. Een mooie combinatie van Italiaanse design en uitzonderlijk goed geluid!

Over de designers
Zet twee top designers bij elkaar en je krijgt een design statement met een weergaloos geluid!

Francesco Pellisari: deze Italiaanse akoestisch expert maakt al jaren de mooiste geluidssculpturen. Vaak van keramiek en altijd esthetisch verfijnd. Zijn kennis van geluid en akoestiek heeft het mogelijk gemaakt om het verbluffend mooie geluid van de ZEMi Aria te realiseren!

Ron Arad: Naast zijn studio werk, ontwerpt de industriële designer Arad voor vele gerenommeerde internationale merken, zoals Kartell, Vitra, Driade, Alessi en Magis. Zijn werk is zelfs te bewonderen in het Centre Pompidou in Parijs en het MoMA in New York. Arad is degene die het grill van de ZEMi Aria ontworpen. Het eindresultaat is een hypnotiserend mooi, hip elegant en uiterst functioneel designobject!

Klinkt net zo goed als dat hij eruit ziet!
Dankzij het design ben je vast al om. Nu het geluid nog. Gelukkig klinkt de ZEMi Aria net zo goed als dat hij eruit ziet! Drie krachtige versterkers (een woofer en twee tweeters) zorgen dat de speaker de hele ruimte vult met heldere hoge tonen en een krachtige bas die je door je hele lijf voelt. Muziek stream je draadloos vanuit je luie stoel of vanaf de dansvloer via Bluetooth of via AirPlay, speciaal voor Apple devices.

Via AirPlay kun je zelfs zes Aria speakers tegelijk bedienen en er zo een multiroom systeem van maken, waarmee je in verschillende ruimtes dezelfde muziek afspeelt. Het is daarnaast ook mogelijk om de speaker via de optische input aan te sluiten op je televisie. Genoeg mogelijkheden dus om dit stukje design te laten shinen! (EAN code: 0860949000109 ) (ID: 9200000057730819 Zemi Aria) Ga je zo meteen ook opnieuw klus gerief aanschaffen in Molenhoek ? Zemi Aria - Zwart in Molenhoek

Samen in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Zemi Aria – Zwart” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. Prijzen lopen uiteen een paar euro’s tot 100 euros 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede electronics in de streek van Druten (Nederland).

Bestellen? in Druten

Er zijn veel manieren om artikelen aan te schaffen in Molenhoek.


Er bestaan tal van shops nabij Druten.

Vaak zul je het ook via het internet bestellen, bv. via bol !! www.skijar.nl Zemi Aria - Zwart in Molenhoek