Snow Lizard SLXtreme iPhone 7 of 8 batterij hoes Signal Orange (Papenhoven) ▷

Snow Lizard SLXtreme iPhone 7 of 8 batterij hoes Signal Orange in Papenhoven

De sterke, robuuste behuizing van polycarbonaat en rubber is ontworpen om becherming te bieden bij de meest extreme omstandigheden. Deze robuuste Snow Lizard SLXtreme 7 batterij case levert met zijn 4000 mAh 180% extra batterij capaciteit voor jouw iPhone 7 of 8. Door een simpel knopje in te drukken wordt de batterij van de iPhone weer helemaal opgeladen. Maar er is meer… De Signal Orange SLXtreme 7 maakt je iPhone ook meteen rugged en tough, sterker nog, ze is waterdicht en shockproof . Een val op de grond zorgt niet meer voor akelig gevoel.

Klaar voor elke uitdaging

Deze SLXtreme 7 Signal Orange beschermt de iPhone rondom. Je kan de telefoon laten vallen op de grond, in een grote plas water laten vallen of op een paradijselijk strand gebruiken. De SLXtreme case is gemaakt om mee te nemen naar de bouw, mee op vakantie, kamperen, mee naar muziek festivals, mee naar sport wedstrijden. Overal waar je veel bescherming nodig hebt maar toch bereikbaar wil zijn, wil kunnen internetten, appen, foto’s maken en daar waar je de batterij niet altijd makkelijk kunt opladen.

Touch-ID Compatibel

Je behoudt volledige toegang tot alle functies van de iPhone 7 -8. Dat betekent dat de poorten gemakkelijk toegankelijk zijn en dat alle knoppen probleemloos werken met dezelfde aanraakgevoeligheid,ook de Touch-ID blijft functioneel. De zijkanten van de case zijn ‘rubberized’ dus lekker stroef voor een goede grip ook als je handen nat zijn. Er is een oog aanwezig om bijvoorbeeld een koord met lus aan te bevestigen, dat kan handig zijn om hem tijdens het skiën om de nek te dragen. De Snow Lizard batterijhoes in deze oranje uitvoering is voorzien van een ingebouwde screenprotector die het scherm krasvrij en als nieuw houdt. Bovendien beschermt de opstaande schuine rand rond het scherm tegen krassen die kunnen ontstaan als de iphone ondersteboven op tafel of ander oppervlak ligt.

Je kunt je iPhone opladen en synchroniseren zonder SLXtreme 7 te verwijderen

Uniek van deze hoes is natuurlijk de ingebouwde batterij die voor een enorme capaciteit zorgt en het zonnepaneel op de achterkant. Zo kun je altijd een nood oproep doen, 1 uur in de zon is goed voor 10 minuten bellen. 4 blauwe led’s geven met een druk op de knop de resterende capaciteit aan.

Slimme verpakking is een handige herbruikbare ‘Dry-Box’

Kijk daar is over nagedacht. Je kunt een verpakking ontwerpen waarvan je weet dat die meteen in de vuilnisbak belandt. Je kunt ook een verpakking ontwerpen waar je nog wat aan hebt. En dat is wat SnowLizard heeft gedaan. Je kunt de verpakking gebruiken als DryBox. De verpakking is 100% waterdicht af te sluiten en gemaakt van een een sterk kunststof.Je kan dus je sluitels en portemonnee waterdicht beschermen, bijvoorbeeld bij watersport, kanoën, zeiltochten, you name it.

(EAN code: 0856926003720 ) (ID: 9200000083958302 Snow Lizard) Ga je straks ook terug make up aanschaffen in Papenhoven ? Snow Lizard SLXtreme iPhone 7 of 8 batterij hoes Signal Orange in Papenhoven

Klussen in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Snow Lizard SLXtreme iPhone 7 of 8 batterij hoes Signal Orange” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele euro’s tot honderden euro 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede electronics Telefoonhoesjes in de regio van Sittard-Geleen (Nederland).

Online in Sittard-Geleen

Er zijn veel manieren om deals te bestellen in Papenhoven.


Er zijn veel shops nabij Sittard-Geleen.

Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol !! skijar.nl Snow Lizard SLXtreme iPhone 7 of 8 batterij hoes Signal Orange in Papenhoven