TrackR Bravo – Zwart (Tielrode) ☆☆☆

TrackR Bravo - Zwart in Tielrode

Bereik van 15 meter | Batterijduur: 365dag(en)

Spullen kwijt?

De TrackR Bravo is het product dat ervoor zorgt dat je nooit meer je spullen kwijtraakt. Je kan de TrackR Bravo in je portemonnee doen, op je smartphone, op je fiets, kortom overal. De App zal via GPS laten weten waar je item is als je deze kwijt bent.

Geluid

Als jij je sleutelbos kwijt bent en deze is voorzien van een TrackR Bravo, dan kan je via de App de TrackR Bravo laten piepen. Hierdoor zal je niet langer hoeven zoeken naar jouw persoonlijke items.

Terugvinden

Als er een andere willekeurige TrackR Bravo gebruiker binnen een straal van 30 meter van jouw verloren item is, dan krijg jij een GPS update van de locatie van je verloren item.
GPS terugvinden

Formaat

De TrackR Bravoheeft een klein praktisch formaat. De TrackR Bravo is ongeveer gelijk aan een twee euro munt. Hierdoor kan je deze gemakkelijk bevestigen aan je fiets, in je portemonnee of aan je sleutelbos. Daarnaast is de TrackR Bravo natuurlijk geschikt op elk item waarvan jij denkt dat je deze kwijt zou kunnen raken.
TrackR Bravo

Vice Versa

Het kan natuurlijk ook zijn dat jij je telefoon kwijt bent ipv je bijvoorbeeld je sleutelbos. Door op de TrackR Bravo te drukken zal je smartphone geluid maken, ook wanneer je smartphone op stille modus staat.
Telefoon terugvinden (EAN code: 0852434005188 Op de TrackR app kun je zien of je verbinding hebt met de bravo (bereik 15 -20 meter). Dan kun je een alarm op de TrackR af laten gaan. Is er geen verbinding dan zie je de laatst bekende locatie.) (ID: 9200000046038644 TrackR) Ga je zo meteen eveneens opnieuw klus gerief aanschaffen in Tielrode ? TrackR Bravo - Zwart in Tielrode

Webshops in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw goed “TrackR Bravo – Zwart” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. Prijzen zijn gevarieerd enkele �,� tot honderden euros 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante electronics GPS trackers in de regio van Temse (België).

Online in Temse

Er zijn veel opties om koopwaar te vinden in Tielrode.


Er zijn tal van winkels nabij Temse.

Meestal wil je hem ook online bestellen, bv. via bol.com !! www.skijar.nl TrackR Bravo - Zwart in Tielrode